YEDEKLER

66405 ganger takk til dere alle sammen

Vi er overveldet over all støtte som våre gjester og lokalbefolkningen i Valdres har vist i løpet av onsdag. Omsetningen ble på overveldende kr 66405. Den går til i sin helhet til flere hjelpeorganisasjoner som hjelper de jordskjelvrammede. Etter at pengene overført til organisasjoner så skal kvitteringer publiseres her. Blir sannsynligvis på mandag.
Vi er uendelig takknemlige og rørt over at så mange kom til oss onsdag for å gi sin støtte til de jordskjelvrammede i Tyrkia, Syria og Kurdistan. 66405 ganger takk til dere alle sammen. En stor takk til våre ansatte som stilte opp og arbeidet uten lønn i dag.

Godt nytt år

Med dette ønsker vi alle på Tasty House dere alle et godt nytt år og en god start på nyåret!✨
Her har vi samlet litt bilder og videoer fra året som har vært av både ansatte og gjester som har besøkt oss😃

God jul alle sammen!

Nå serverer vi julemat!

Vi har hele julas favorittretter på menyen, vi kan garantere et smakfullt måltid i hyggelig juleatmosfære. Ønsker du å reservere bord ring oss på tlf nr

Velkommen til oss!

Vår julemeny

Tradisjonell Ribbetallerken
329,-

Svineribbe, julepølse, medisterkake, julesaus, surkål, rødkål, flatbrød, tyttebær og dampede poteter. Allergener: Melk. Selleri Gluten

Tradisjonell Pinnekjøttallerken
415,-

pinnekjøtt, julepølse, rotmos, dampede poteter og pinnekjøttsaus. Allergener: Melk

Julemixtallerken Pinnekjøtt
429,-

ribbe, julepølse, medisterkake, rotmos, dampede poteter, tyttebær, julesaus, rødkål og surkål. Allergener: melk gluten. selleri.

Rakfisktallerken
315,-

Vellagret rakfisk fra Noraker Gård. Serveres med rømme, purreløk, rødløk, poteter, lefser, smør og flatbrød. Allergener: Melk, gluten

Dessert
95,-

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus. Allergener: Melk

15.februar onsdag vil Tasty House donere sin dagsomsetning til de jordskjelvrammede

6.Februar 2023 var det et kraftig jordskjelv i Tyrkia, Syria og Kurdistan. Mange byer er rammet og tusenvis av mennesker har mistet livet og tusenvis er såret. Mange millioner er hjemløse midt på vinteren. Vi på Tasty House vil donere 1 dags omsetning til hjelpe-organisasjoner for de overlevende som trenger mat, klær, medisin, hus osv.. Spiser du hos oss på onsdag støtter du samtidig de jordskjelvrammede.

Spiser du hos oss på onsdag støtter du samtidig de jordskjelvrammede.

Vår julemeny

Ønsker du å ha julebord hos oss?

Vi tilbyr et utvalg av forskjellig julemat i en hyggelig juleatmosfære. Vi har også catering til små og store anledninger. Ring 613 614 20 eller send oss e-post til info@tastyhouse.no for å reservere bord eller catering.

Julesmørbrød (til 15:00)
159,-

Surdeigsbrødskive med salat, medisterkake og ribbeskiver. Toppes med julesaus, serveres med epleskiver. Allergener: Melk, gluten.

Julelunsj (til 15:00)
219,-

Svineribbe, julepølse, medisterkake, hjemmelaget julesaus, surkål, rødkål, tyttebær, epleskiver og dampede poteter. Allergener: Melk, gluten.

Tradisjonell ribbetallerken
329,-

Svineribbe, julepølse, medisterkake, hjemmelaget julesaus, surkål, rødkål, flatbrød, tyttebær, epleskiver og dampede poteter. Allergener: Melk, gluten, selleri.

Tradisjonell pinnekjøttallerken
415,-

Pinnekjøtt, julepølse, rotmos, dampede poteter og hjemmelaget pinnekjøttsaus. Allergener: Melk.

Rakfisktallerken
325,-

Vellagret rakfisk fra Noraker Gård. Serveres med rømme, purreløk, rødløk, poteter, lefser, smør og flatbrød. Allergener: Melk, gluten.

Julemixtallerken
429,-

Pinnekjøtt, ribbe, julepølse, medisterkake, rotmos, dampede poteter, tyttebær, julesaus, rødkål og surkål. Allergener: Melk, gluten, selleri.

Ytrefilet av hjort
389,-

200g hjort ytrefilet, serveres med grønnsaker, hjemmelaget viltsaus og potetmos. Allergener: Melk, gluten

Dessert
105,-

Hjemmelaget riskrem med bringebærsaus. Allergener: Melk

+47 61 36 14 20
[ klikk for å ringe nå ]
Åpningstider
Man- Tors 11.00- 23.00
Fred: 11.00-02.00
Lør: 12.00-02.00
Sønd: 12.00-22.00
Skrautvålsvegen 6 2900 Fagernes, Norway

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (Cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.